Tuntuuko kodin sisäilma tunkkaiselta? Eikö ilma vaihdu kunnolla kesällä? Pidätkö ikkunoita usein auki? Kuivuuko pyykki hitaasti?

makuuhuone

Edellä mainitut merkit kertovat, että kodin ilmanvaihdon päivittämistä on syytä harkita. Ahlskogin perheessä kodin ilmanvaihto-ongelmat selätettiin ECo Ideal Wireless -järjestelmän avulla.

”Suihkun jälkeen pesuhuoneen ikkunat huurtuivat ja kosteutta oli joka puolella. Saunomisen jälkeen jopa pesuhuoneen vastakkaisen huoneen ikkunat huurtuivat. Pyykki ei kuivunut ollenkaan pesuhuoneessa kosteuden takia”, Martin Ahlskog kertoo. Lue lisää asiakkaiden kokemuksista.

Martin Ahlskog

Jos mietit, kannattaako kotona tehdä ilmanvaihtoremontti, niin vastaus on todennäköisesti kyllä. Ainakin kannattaa selvittää kodin nykyisen ilmanvaihdon toimivuus paikallisen lvi-asentajan avulla, jotta tilanne ei johda sisäilma- tai kosteusongelmiin. Huonoon sisäilmaan tottuu yllättävän nopeasti, ja se voi tuntua ”normaalilta”.

Kun kodin ilmanvaihto on kunnossa, pysyvät talo ja sen asukkaat terveenä.

”ECo Ideal Wireless on todella helppokäyttöinen. Se toimii, eikä meidän tarvitse miettiä ilmanvaihtoa. Parasta on, että kosteus poistuu automaattisesti. ECo Ideal Wireless -järjestelmästä oli apua myös kesähelteillä, sillä ilma vaihtui paremmin”, Martin Ahlskog sanoo.

Jos oman kodin ilmanvaihto ei ole tuttu, lue lisätietoa ilmanvaihtojärjestelmistä. Mikä ilmanvaihtojärjestelmä rakennuksessa on ja sopiiko ECo Ideal Wireless siihen? 

Omakotitalon ilmanvaihtoremontti – miksi se kannattaa tehdä?

  • Ehkäisee kosteus- ja sisäilmaongelmia ja siten huolehtii talon asukkaiden terveydestä.
  • Säilyttää talon jälleenmyyntiarvon.
  • Toimiva ilmanvaihto on energiatehokas, mikä pienentää sähkölaskua.

Miten VILPE ECo Ideal Wireless huolehtii ilmanvaihdosta?

Ilmanvaihtoremontit vertailussa