Vuonna 1988 VILPE Oy, silloinen SK Tuote,  päätti laajentaa kiinnikkeistä lähtenyttä tuotevalikoimaansa myös muihin kattotuotteisiin. Silloin syntyi myös VILPE®. VILPE®-nimi muodostui tuoteperhettä kuvaavista sanoista Viemärin, Ilmanvaihdon, Liesituulettimen, Poistoputken Elementti. Erikoisen nimen takana oli ajatus uudesta tavasta ratkaista nykyaikaisen rakentamisen ongelmat kaikille kattotyypeille sopivasti, yksinkertaisesti ja nopeasti. VILPE®-tuoteperheen perusarvot ovat olleet alusta alkaen luotettavuus, asentamisen helppous ja kestävyys kaikissa oloissa.

VILPE®-tuoteperheeseen kuuluu erittäin laaja valikoima ilmanvaihtotuotteita ja kattotarvikkeita kaikille katoille. VILPE®-ilmanvaihtotuotteet pitävät sisäilman raikkaana ja rakenteet tuulettuvina. Puhdas ja terve sisäilma ei ole itsestäänselvyys. Puhtaan ja raikkaan ilman saaminen taloon ei ole suuri investointi verrattuna sen tuomiin hyötyihin – asukkaiden terveyteen ja talon arvon säilymiseen. VILPE®-tuotteet auttavat ratkaisemaan rakennuksen ilmanvaihtotarpeet sekä torjumaan home- ja radonhaitat.

VILPE®-perheen läpiviennit, poistoputket ja huippuimurit sopivat kaikille kattotyypeille ja kaltevuuksille ja niitä saa kaikissa väreissä. VILPE on kehittänyt uusia innovatiivisia kattotuotteita jo vuodesta 1976 eli kokemusta alalta on jo yli 40 vuotta. Kaikki tuotteet on suunniteltu kestämään Pohjolan armottoman ilmaston asettamat vaatimukset. VILPE®-tuotteet ovat sertifioituja, jotta myös asiakkaamme ja loppukäyttäjät voivat varmistua laadusta, ja tuotteet täyttävät kaikki eurooppalaiset vaatimukset. Tarjoamme VILPE®-tuotteille 20 vuoden teknisen takuun, 10 vuoden väritakuun ja 2 vuoden takuun sähköosille. Voit lukea lisää sertifikaateistamme ja sitoutumisestamme laatuun sertifikaatit-kohdasta.

VILPE valmistaa myös Euroopan laajimman valikoiman kiinnikkeitä. Kiinnikevalikoimamme kattaa kaikki kiinnitysalustat betonista peltiin. Vuodesta 2014 alkaen aiemmin SK Fasteners-brändillä tunnetut kiinnikkeet liittyivät VILPE®-tuoteperheeseen.

Nykyään VILPE® on yksi pohjoismaisen rakennusteollisuuden arvostetuimpia brändejä. Olemme sitoutuneita tuotteiden laatuun, kestävyyteen ja asentamisen helppouteen. SK Tuote tuo yhä vuosittain markkinoille uusia innovatiivisia tuotteita. Asiakaskeskeinen tuotekehitys tarkoittaa VILPElle asiakkaiden kuuntelemista, minkä ansiosta pystymme vastaamaan tulevaisuuden rakentamisen haasteisiin jo tänään.